Majlis Watikah Pelantikan MTM | TWELFTH COLLEGE
» NEWS » Majlis Watikah Pelantikan MTM

Majlis Watikah Pelantikan MTM

25 SEPTEMBER 2016 - SERDANG. Majlis Watikah Pelantikan Majlis teringgi Mahasiswa (MTM) saban tahun disekalikan dengan Minggu Tautan Siswa (MiTS). Hal ini bertujuan supaya semua penghuni Kolej 12 dapat melihat dan kenal sendiri pemimpin pemimpin Kolej 12 yang mereka akan berhubung selama satu sesi ini dan masa akan datang. Majlis ini dibantu oleh mantan MTM Kolej 12. Dengan selesainya Majlis Watikah Pelantikan ini maka secara rasminya MTM sesi 2016/2017 bermula.  MTM Kolej 12 adalah seramai 30 orang yang diketuai oleh Presiden Asyraf Suriah . Mereka sangat komited dalam melakukan kerja Kolej 12 walaupun tanpa mengharap habuan atau gaji.  Namun semangat ingin belajar mereka yang menjadikan mereka sentiasa bersemangat dalam menyelesaikan tugasan.

Date of Input: | Updated: | amir_peli

SXDdUAe~