Hari Keluarga Dan Memorabilia Kolej Dua Belas | TWELFTH COLLEGE
» NEWS » Hari Keluarga dan Memorabilia Kolej Dua Belas

Hari Keluarga dan Memorabilia Kolej Dua Belas

Ahad, 27 Mac 2016 - Kira-kira 100 orang pelajar Kolej Dua Belas telah menyertai Hari Keluarga dan Memorabilia Kolej Dua Belas yang dianjurkan oleh Majlis Tertinggi Mahasiswa Kolej Dua Belas dengan kerjasama Pihak Pengurusan Kolej Dua Belas dan Bahagian Hal Ehwal Pelajar. Program ini bertujuan untuk menghubungkan warga Kolej Dua Belas sesama sendiri dan para alumni Kolej Dua Belas.

Program dimulakan dengan acara sukaneka pada sesi pagi. Seterusnya majlis rewang pada sebelah petang. Pada sesi malam, majlis jamuan dan penyampaian hadiah bagi acara sukaneka yang berlangsung pada pagi tersebut telah diadakan. Selain itu, majlis turut dimeriahkan dengan sesi perkongsian daripada tiga orang alumni Kolej Dua Belas.

Date of Input: | Updated: | amir_peli

SXDcXAt~